Rohanó világunkban egyre kevesebb idő jut arra, hogy egészségünkkel foglalkozzunk. Nem figyelünk oda életmódunkra, gyakran nem megfelelően táplálkozunk, elhanyagoljuk a testmozgást. Hosszú távon mindezek kihathatnak szívünk egészségére is.

A Testőr® termékek a bennük lévő növényi szterinekkel lehetőséget adnak számodra, hogy teljes életmódváltás nélkül csökkentsd a szív koszorúér betegség kialakulásának a kockázatát. A Testőr®-t válaszd szendvicshez, leveshez vagy a reggelidhez, és speciális összetevői által szinte észrevétlenül vigyáz rád nap, mint nap.

Ha még többet szeretnél tenni egészségedért, figyelj a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozásra, a rendszeres testmozgásra, a vérnyomásodra és kerüld az elhízást, a dohányzást és a mértéktelen alkoholfogyasztást.

A mindennapi táplálkozás alapvetően befolyásolja szíved egészségét. Ha oda szeretnél figyelni saját és családod egészségére az első és legegyszerűbb lépés a megfelelő élelmiszerek kiválasztása. A Testőr® a benne lévő növényi szterinek segítségével lemondások nélkül segíti az életed.